Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksuehdot

Vanhemmaksi vauvalle-tuotteita myy yritys Happymilkmama ( 592554-4) sekä yritys Tmi Laura Jalkanen (3163231-8) . Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% tai 10% riippuen tuotteen laadusta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja peruutusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Toimitus

Verkkokurssien sekä oppaiden sisällöt ja materiaalit ovat käytössä heti oston jälkeen. Oston yhteydessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen, jolla pääset kirjautumaan verkkokurssialustalle ja saat kaikki kurssien materiaalit käyttöösi. Ostamasi oppaan voit ladata omalle laitteellesi. Suosittelemme tietokonetta.

Palautus

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien vain, mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa (et ole avannut kurssin sisältöä). Oppaiden kohdalla (joiden kaikki sisältö aukeaa kerralla) palautusoikeutta ei ole. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tekijänoikeudet

Kaikki kurssimateriaalit ja oppaat on tarkoitettu yksinomaan ostajan ja kurssin osallistujien käyttöön. Kaikki materiaali on tekijänoikeuden alaista, eikä sitä saa kopioida, muokata tai jakaa eteenpäin missään muodossa, ilman Happymilkmaman tai Unihiekkaa kirjallista lupaa. Kurssit ja oppaat saa ladata yhden kerran. Kurssimateriaaleja ja oppaita tai niiden osia ei saa hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin eikä luovuttaa edelleen kolmansille osapuolille missään muodossa ilman Happymilkmaman/unihiekkaa kirjallista suostumusta.